Echte dating, Echte profielen!
Parship

Parship  
9.4
vergelijk dating 4.5 sterren rating

Parship is de nr. 1 in serieuze relaties. Dit is niet voor niets! Parship onderscheidt zich van onder andere datingsites als eMatching en Pepper door een grondige persoonlijkheidstest te doen bij het aanmelden. Dit kost wel een kleine 20 minuten, maar zorgt ervoor dat je zeer nauwkeurige personen voorgesteld krijgt. Het team bestaat niet alleen uit programmeurs, maar Parship heeft voornamelijk psychologen in dienst die de datingservice constant verbeteren. Maar liefst 33% van de mensen die zich aanmeld vindt hier een relatie. Er is geen enkele andere datingsite die dit kan overtreffen, dat maakt Parship voor ons de absolute nr. _-1-_

Aanmelden is gratis en het rondkijken ook!

Bezoek de website: Klik hier!

Waarom Parship?
De uitgebreide persoonlijkheidstest wanneer je jezelf aanmeld op de website is natuurlijk een goede motivatie om voor Parship te kiezen. Dit geeft immers aan hoe serieus deze datingsite is en dat het ze niet alleen gaat om geld verdienen. Juist hierdoor kom je alleen in contact met leden die dezelfde intenties hebben als jij. Door dit fantastische systeem bespaar je een hoop tijd met het zoeken naar de juiste match. Mocht je tot een afspraak komen met je match, dan is de kans op een gemeenschappelijk klik erg groot, doordat jullie persoonlijkheden al op elkaar zijn afgestemd. Naast de uitgebreide website, heeft Parship heeft ook een Dating App, zo ben je altijd bereikbaar voor leuke personen.

Betrouwbaarheid?
Aan de betrouwbaarheid van datingwebsites wordt nog wel eens getwijfeld. Parship is ontwikkeld in samenwerking met de consumentenbond om de betrouwbaarheid & kwaliteitscontrole te kunnen waarborgen. Daarnaast is Parship één van de weinige datingsites die het keurmerk “Veilig Daten” en het “Thuiswinkel” waarborg heeft.

Gratis inschrijven
Inschrijven is volledig gratis. Bevalt het niet? Uitschrijven is net zo snel weer gedaan!
Bezoek de website: Klik hier!

Uitschrijven?
Inschrijven is leuk, maar uitschrijven is vaak een lastige klus. Bij Parship niet. Binnen enkele stappen heb je jouw profiel volledig verwijderd.
Bekijk hier de instructies: Klik hier!