Echte dating, Echte profielen!
Pepper

Pepper  
9.6
vergelijk dating 5 sterren rating

Dit is dé datingsite voor mensen die spontaan zijn en naar leuke mensen die op date willen. Het unieke en leuke van deze datingsite is dat zij geloven in foto’s, daarom maken mensen hier een samenstelling van foto’s dat door Pepper tot een collage wordt gevormd. Zo kun je snel en op een leuke manier door profielen heengaan. Springt er eentje uit en spreekt die persoon jou aan? Dan kun je deze op jouw beurt een berichtje sturen. Heb je vragen? Dan heeft Pepper als een van de weinige datingsites een klantenservice! Deze is elke avond tot 23:00 bereikbaar via de chat. Meld je gratis aan en bekijk Pepper met eigen ogen.

Voor spontane en leuke mensen die willen daten!

Bezoek de website: Klik hier!

Pepper profiel
Bij Pepper een profiel aanmaken kost enkele minuten. Het belangrijkste hier zijn de foto’s. Bovendien heb jij met ditzelfde profiel ook toegang tot de dating app van Pepper. Voor zowel iPhone als Android telefoons kun jij gratis de Pepper app downloaden. Met een gratis profiel zijn uiteraard niet alle functies te gebruiken. Het biedt zeker wel mogelijkheid om voor jezelf te beoordelen of deze datingsite iets voor jou is. Om toegang tot alle functies te krijgen moet je een kleine bijdrage betalen. In vergelijking met enkele jaren geleden zijn datingsites erg goedkoop geworden. Al vanaf €8,50 per maand krijg je een volledig lidmaatschap. Dit is nog altijd goedkoper dan fysieke dates toch? Of staat gelijk aan twee kopjes koffie op het terras.

Pepper dating app
Sinds een tijdje heeft Pepper ook een dating app. Mobiel daten is namelijk steeds meer in opkomst en wordt haalt bijna het reguliere daten van een desktop in. Daarnaast is het erg flexibel en kun je overal in contact komen met jouw dates. Het fijne van de datingapp is dat je direct toegang kan krijgen tot je eigen foto’s en zo snel en makkelijk een foto collage kan maken. Het blijkt uit de praktijk dat mensen met een leuk profiel aanzienlijk meer aandacht krijgen! Dit betekent dat deze mensen ook veel vaker op date gaan.

Ook is het contact leggen laagdrempelig. Je kan bijvoorbeeld een foto liken van iemand, een berichtje sturen of een chat starten. Kortom, de drempel om een date te regelen ligt tegenwoordig veel lager.

Betrouwbaarheid?
Fraude is tegenwoordig een groot probleem bij datingsites. Veel partijen hebben oplichters in hun systeem en proberen zo van leden geld af te troggelen. Pepper hanteert een expliciet ‘Halt aan nepprofielen’. Samen met andere grote datingsites als Lexa en Relatieplanet en op initiatief van de consumentenbond is het Keurmerk veilig daten ontwikkeld. Met een goede klantenservice en fel beleid tegen oplichting is het wel zeker dat je hier goed zit. Ook gaat Pepper goed met gegevens om.

Gratis proberen
Net zoals bij elke datingsite is het mogelijk om Pepper helemaal gratis te proberen. Je kunt dan meteen gebruik maken van gratis functies. Men ervaart dit als een goeie beoordeling. Om te kijken en te beoordelen of de datingsite daadwerkelijk bij hun past zonder maar iets te betalen. Via onderstaande link kun jij ook een gratis profiel aanmaken.
Bezoek de website: Klik hier!